مشخصات دستگاه: -کبابگیری بدون دخالت دست با رعایت کامل اصول بهداشتی میباشد. -نیاز به نیروی ماهر ومتخصص ندارد. -کبابگیری یکنواخت و در نتیجه پخت بهتر کباب. -مجهزبه شمارشگر اتوماتیک، کلید قطع اضطراری و دو عدد سنسور جهت ایمنی بیشتر. -جنس بدنه و قطعات مرتبط با گوشت، استیل ضد زنگ. -ابعاد کوچک و قابلیت جابجایی آسان. -مجهز به شیرهای برقی. -ابعاد دستگاه : 60 × 50 × 75 سانتی متر. -تعداد سیخ گیری تا 600 سیخ در ساعت. -قالب ( ابعاد و وزن کباب ) سفارشی است. وب: http://www.pooyasanatco.com اینستاگرام: www.instagram.com/pooyasanatco/

comment